Ψαρονέφρι ρολό γεμιστό του Ιωσήφ - Κυρίως πιάτο - Επεισόδιο 47

Τρίτη 19/03/19 15:04

Ψαρονέφρι ρολό γεμιστό του Ιωσήφ - Κυρίως πιάτο - Επεισόδιο 47

Χρόνος παρασκευής (25’ λεπτά προετοιμασία και 1 ώρα ψήσιμο)
Υλικά Συνταγής  

  • Ένα ψαρονέφρι
  • Τρεις ντομάτες
  • Ένα κρεμμύδι
  • Δυο κόκκινες πιπεριές
  • Μια πορτοκαλί πιπεριά
  • 1 πράσινη πιπέρια
  • Μια κίτρινη πιπέρια
  • 300 γρ. φέτα
  • 200 γρ. μοτσαρέλα
  • 2 κιλά πατάτες
  • 30γρ βούτυρο
  • 300 γρ. μπέικον
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κύβους ζωμός βοδινού
  • Κόκκινο πιπέρι γλυκό
  • Ρίγανη, λάδι
  • 1 κιλό πατάτες

Εκτέλεση συνταγής

  1. Ανοίγουμε το ψαρονέφρι και το κάνουμε σαν φιλέτο παίρνουμε τους δύο κύβους κύβος ζωμού τους βάζουμε σε ένα μπολ
  2. Ρίχνουμε και λάδι και λιώνουμε τους κύβους με το λάδι ελαιόλαδο
  3. Κόβουμε όλα τα υλικά σε λεπτές ροδέλες εκτός τυριού και μπέικον
  4. Αλείφουμε το ψαρονέφρι με το κύβος ζωμό και το λάδι σε όλη την επιφάνεια και βάζουμε σε ένα τάπερ με μεμβράνη το ψαρονέφρι και το αφήνουμε στο ψυγείο για δύο με 3 ώρες
  5. Όταν το βγάλουμε από το ψυγείο βάζουμε το ψαρονέφρι πάνω σε αλουμινόχαρτο στρώνουμε το μπέικον και ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα μέσα μετά προσθέτουμε και τα μπαχαρικά
  6. Και προσθέτουμε δύο φύλλα δυόσμο στο τέλος
  7. Κλείνουμε όλο το ψαρονέφρι με το αλουμινόχαρτο απλά βάζουμε λίγο βούτυρο στο πάνω μέρος κλείνουμε και τοποθετούμε στο φούρνο μαζί με τις πατάτες και στους 150 βαθμούς για μία ολόκληρη ώρα και έπειτα στους 180 για περίπου 20 λεπτά εφόσον έχει τελειώσει αυτό ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο να τσεκάρουμε αν έχει πάρει χρώμα αν όχι ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο πάνω λίγο και το αφήνουμε για 5 λεπτά στο γκριλ και σερβίρουμε