Πορτοκαλόπιτα του Γιώργου - Επιδόρπιο - Επεισόδιο 39

Πέμπτη 28/02/19 14:07

Πορτοκαλόπιτα του Γιώργου - Επιδόρπιο - Επεισόδιο 39

Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (45΄)
Υλικά Συνταγής

  • Ένα πακέτο 500γρ. φύλλα κρούστας
  • Ένα ποτήρι ηλιέλαιο
  • Ένα ποτήρι ζάχαρη
  • 3-4 πορτοκάλια
  • Μπέικιν πάουντερ
  • 2 βανίλιες
  • 4 αυγά
  • Παγωτό βανίλια
  • 2 κεσεδάκια γιαούρτι
  • 2 κούπες ζάχαρη
  • 3 κούπες νερό

Εκτέλεση Συνταγής

  1. Σπάμε τα φύλλα στο μίξερ.
  2. Έπειτα προσθέτουμε ηλιέλαιο, ζάχαρη, ξύσμα πορτοκαλιού, βανίλια, αυγά, γιαούρτι και μπέικιν πάουντερ.
  3. Χτυπάμε καλά το μείγμα μαζί με σπασμένα φύλλα και στη συνέχεια τα ρίχνουμε όλα μαζί σε ταψί για να το ψήσουμε.
  4. Μετά φτιάχνουμε το σιρόπι και σιροπιάζουμε αφού το γλυκό μας έχει ψηθεί και έχει κρυώσει.
  5. Σερβίρουμε με παγωτό βανίλια.