Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (45΄)
Υλικά Συνταγής
- Ένα πακέτο 500γρ. φύλλα κρούστας
- Ένα ποτήρι ηλιέλαιο
- Ένα ποτήρι ζάχαρη
- 3-4 πορτοκάλια
- Μπέικιν πάουντερ
- 2 βανίλιες
- 4 αυγά
- Παγωτό βανίλια
- 2 κεσεδάκια γιαούρτι
- 2 κούπες ζάχαρη
- 3 κούπες νερό
Εκτέλεση Συνταγής
- Σπάμε τα φύλλα στο μίξερ.
- Έπειτα προσθέτουμε ηλιέλαιο, ζάχαρη, ξύσμα πορτοκαλιού, βανίλια, αυγά, γιαούρτι και μπέικιν πάουντερ.
- Χτυπάμε καλά το μείγμα μαζί με σπασμένα φύλλα και στη συνέχεια τα ρίχνουμε όλα μαζί σε ταψί για να το ψήσουμε.
- Μετά φτιάχνουμε το σιρόπι και σιροπιάζουμε αφού το γλυκό μας έχει ψηθεί και έχει κρυώσει.
- Σερβίρουμε με παγωτό βανίλια.