Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (10’ προετοιμασία και 60 μαγείρεμα)
Υλικά Συνταγής
- 5 μεγάλα χοιρινά φιλέτα σνίτσελ
- 100 γρ. μπέικον
- 1 πράσινη πιπεριά
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος
- 200 γρ. χυμό ντομάτας
- 250 γρ. κρασί
- 250 γρ. τυρί ρεγκάτο
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα πιπέρι
- Λίγο ελαιόλαδο
- 250 γρ. ρύζι
- 200 γρ. βούτυρο
Εκτέλεση Συνταγής
- Παίρνουμε τα σνίτσελ, τα αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το μπέικον, το τυρί και τη πιπεριά και τα κάνουμε ρολά. Ύστερα τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδες.
- Τσιγαρίζουμε τα ρολά και τα σβήνουμε με κρασί
- Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και το αφήνουμε να βράσει στη χύτρα για 15 λεπτά.
- Βγάζουμε τις οδοντογλυφίδες, περιχύνουμε με τη κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε να πάρει μια βράση.
- Τσιγαρίζουμε το ρύζι και το βράζουμε με 2 κούπες νερό για 20 λεπτά.
- Σερβίρουμε τα ρολά μαζί με το ρύζι