Ρολό χοιρινό με ρύζι του Βαγγέλη - Κυρίως Πιάτο - Επεισόδιο 35

Παρασκευή 22/02/19 15:17

Ρολό χοιρινό με ρύζι του Βαγγέλη - Κυρίως Πιάτο - Επεισόδιο 35

Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (10’ προετοιμασία και 60 μαγείρεμα)
Υλικά Συνταγής

  • 5 μεγάλα χοιρινά φιλέτα σνίτσελ
  • 100 γρ. μπέικον
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 200 γρ. χυμό ντομάτας
  • 250 γρ. κρασί
  • 250 γρ. τυρί ρεγκάτο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • 250 γρ. ρύζι
  • 200 γρ. βούτυρο

Εκτέλεση Συνταγής

  1. Παίρνουμε τα σνίτσελ, τα αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το μπέικον, το τυρί και τη πιπεριά και τα κάνουμε ρολά.  Ύστερα τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδες.
  2. Τσιγαρίζουμε τα ρολά και τα σβήνουμε με κρασί
  3. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και το αφήνουμε να βράσει στη χύτρα για 15 λεπτά.
  4. Βγάζουμε τις οδοντογλυφίδες, περιχύνουμε με τη κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε να πάρει μια βράση.
  5. Τσιγαρίζουμε το ρύζι και το βράζουμε με 2 κούπες νερό για 20 λεπτά.
  6. Σερβίρουμε τα ρολά μαζί με το ρύζι