Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (45’ προετοιμασία)
Υλικά συνταγής
- 1 συσκευασία τάκος σε σχήμα κοχυλιού
- ½ κιλό κιμά
- 1 κρεμμύδι
- 100 γρ. μπέικον
- 200 γρ. χυμό ντομάτας
- 200 γρ κρασί
- 10 φέτες τυρί τσένταρ
- 200 γρ. βούτυρο
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
- Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το μπέικον με το κιμά.
- Σβήνουμε με κρασί.
- Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, το αλάτι και το πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει.
- Παίρνουμε τα τάκος, βάζουμε το κιμά, προσθέτουμε το τυρί τσένταρ και τα βάζουμε στο φούρνο για 10 λεπτά.