Ποικιλία κρεάτων στο πήλινο με πιπεριές και τυρί της Ελένης - Κυρίως πιάτο - Επεισόδιο 32

Τρίτη 19/02/19 15:28

Ποικιλία κρεάτων στο πήλινο με πιπεριές και τυρί της Ελένης - Κυρίως πιάτο - Επεισόδιο 32

Μερίδες 5

Χρόνος προετοιμασίας ( 15 λεπτά και 1 ½ ώρα μαγείρεμα)

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχαρίσιο νουά
  • ½ κιλό χοιρινό
  • 1 κόκκινη,1 πορτοκαλί και 1 κίτρινη πιπεριά
  • 1 κούπα τριμμένη ντομάτα
  • 1 κούπα κασέρι τριμμένο
  • 1 κούπα φέτα τριμμένη
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

  1. Τοποθετούμε σε πήλινα το κρέας κομμένο σε μικρά κομματάκια και το αλατοπιπερώνουμε.
  2. Ρίχνουμε από πάνω την ντομάτα, λίγο λαδάκι και τις πιπεριές χοντροκομμένες.
  3. Βάζουμε τα πήλινα  στο φούρνο χωρίς νερό και τα ψήνουμε για 1 ώρα. Ύστερα ρίχνουμε τα τυριά.
  4.  Βάζουμε ξανά τα πήλινα στο φούρνο μέχρι να λιώσουν τα τυριά.