Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (25 ’μαγείρεμα)
Υλικά Συνταγής για κρέπες
- 2 φλιτζάνια αλεύρι
- 2 φλιτζάνια γάλα χλιαρό
- 2 κ. σ. κορν φλάουερ
- 3 αβγά
- ½ κ. γλ. Ζάχαρη
- 4 κ. σ. βούτυρο λιωμένο
- 1 βανίλια
- 100ml νερό
Υλικά Συνταγής για γέμιση
- καλαμπόκι
- ντοματίνια
- γκούντα (καπνιστό)
- φουαντρέ κοτόπουλο
- μοτσαρέλα
Υλικά Συνταγής για σως
- μουστάρδα
- μέλι
- λευκό μπαλσάμικο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- ροζ αλάτι Ιμαλάϊων
Εκτέλεση Συνταγής
- Χτυπάμε πρώτα τα αβγά μέχρι να αφρατέψουν, στην συνέχεια ρίχνουμε το γάλα και ανακατεύουμε.
- Έπειτα ρίχνουμε το κορν φλάουερ μαζί με το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, και νερό και ξανά ανακατεύουμε.
- Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι, ρίχνουμε περίπου ένα φλιτζανάκι του καφέ από το μείγμα και το απλώνουμε σε όλο το τηγάνι, περιμένουμε δύο λεπτά και γυρνάμε την κρέπα.
- Όταν είναι έτοιμα τα φύλλα μας γεμίζουμε τις κρέπες με όλα τα υλικά και τις τυλίγουμε.
- Τις τοποθετούμε σε ένα πιρέξ και τις πασπαλίζουμε με την τριμμένη μοτσαρέλα.
- Τις βάζουμε στο φούρνο για 10 με 15 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
- Τέλος όταν είναι έτοιμες για σερβίρισμα τις περιχύνουμε με την σως.