Κανταΐφι με φιστίκι αιγίνης, τυρί Φιλαδέλφεια, σιρόπι σοκολάτας και μέντας της Εφης - Επιδόρπιο - Επεισόδιο 28

Τετάρτη 13/02/19 17:10

ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ

Μερίδες 5

Υλικά Συνταγής

  • ½ κιλό κανταΐφι
  • 150 γρ. φιστίκια
  • 800 γρ. Φιλαδέλφεια
  • 200 γρ. άχνη
  • 750 ζάχαρη
  • 220 γρ. λευκή σοκολάτα
  • 220 γρ. υγείας
  • 220 κρέμα γάλακτος
  • 3 σταγόνες σιρόπι μέντας

 

Εκτέλεση Συνταγής

  1. Αφού ξύσουμε το κανταΐφι το βάζουμε στα κουπατ και χτυπάμε στο μίξερ το τυρί με τη ζάχαρη άχνη και γεμίζουμε τα κουπάτ.
  2. Σκεπάζουμε τα κουπατ με το κανταΐφι και ψήνουμε για δέκα λεπτά.

Μόλις τα βγάλουμε από τον φούρνο τα σιροπιάζουμε ελαφρώς και γαρνίρουμε με τη σάλτσα σοκολάτας και το σιρόπι μέντας.