Μερίδες 5
Υλικά Συνταγής
- ½ κιλό κανταΐφι
- 150 γρ. φιστίκια
- 800 γρ. Φιλαδέλφεια
- 200 γρ. άχνη
- 750 ζάχαρη
- 220 γρ. λευκή σοκολάτα
- 220 γρ. υγείας
- 220 κρέμα γάλακτος
- 3 σταγόνες σιρόπι μέντας
Εκτέλεση Συνταγής
- Αφού ξύσουμε το κανταΐφι το βάζουμε στα κουπατ και χτυπάμε στο μίξερ το τυρί με τη ζάχαρη άχνη και γεμίζουμε τα κουπάτ.
- Σκεπάζουμε τα κουπατ με το κανταΐφι και ψήνουμε για δέκα λεπτά.
Μόλις τα βγάλουμε από τον φούρνο τα σιροπιάζουμε ελαφρώς και γαρνίρουμε με τη σάλτσα σοκολάτας και το σιρόπι μέντας.