Χρόνος παρασκευής (20’ μαγείρεμα)
Υλικά Συνταγής
- 1,5 κιλό παπαρδέλες,
- 20 μεγάλες γαρίδες
- 2 σκελίδες σκόρδο,
- 500γρ τοματίνια,
- 400γρ baby σπανάκι,
- 200γρ παρμεζάνας
- 2 κ. σ βούτυρο,
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
- Βράζουμε τις παπαρδέλες, τις σουρώνουμε, τους ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο να μην κολλήσουν,
- Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε βούτυρο και ελαιόλαδο, σκόρδο και τσιγαρίζουμε τις γαρίδες για 2 λεπτά τις αφαιρούμε όταν ροδίσουν
- Έπειτα ρίχνουμε τα τοματίνια αφού πρώτα τα έχουμε ξεφλουδίσει, το baby σπανάκι, για 2 λεπτά επίσης.
- Τα αφαιρούμε και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος αφήνοντας την πολύ λίγο.(δευτερόλεπτα)
- Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι τα τοματίνια το σπανάκι και τις γαρίδες.
- Κατεβάζουμε το τηγάνι και αφαιρούμε τις γαρίδες, λίγα τοματίνια και λίγο σπανάκι (για ντεκόρ).Το υπόλοιπο το αναμειγνύουμε με τις παπαρδέλες.
Στολίζουμε με τις γαρίδες, ένα τοματίνι και λίγο σπανάκι..