Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (30’προετοιμασια και 10’ψησιμο)
Υλικά για την γέμιση
- 2 λόλες πράσινες,
- 2 λόλες κόκκινες,
- 1 ματσάκια φρέσκο κρεμμυδάκι,
- 1 ματσάκι άνηθος,
- 1 ματσάκι σχοινόπρασσο,
- 300γρ σολομός καπνιστός
- 150γρ ξύδι μπαλσάμικο με ρόδι.
- 500γρ τυρί μετσοβόνε
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
- Βάζουμε μια ποσότητα τριμμένο μετσοβόνε πάνω σε μια λαδόκολλα
- Το βάζουμε στο φούρνο να λιώσει, το βγάζουμε και το γυρνάμε ανάποδα πάνω σε ένα τσίγκινο σκεύος (για παγωτό ) και το αφήνουμε να παγώσει και να πάρει το σχήμα
- Αφαιρούμε το σκεύος και έχουμε ένα καλαθάκι από τυρί
- Πλένουμε πολύ καλά τα λαχανικά μας.
- Τα ψιλό κόβουμε και ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα τοποθετούμε στα καλαθάκια που έχουμε φτιάξει από το τυρί Μετσοβόνε
- Περιχύνουμε την γέμιση με ξύδι μπαλσάμικο με ρόδι