Χοιρινό αλα κρεμ με ταλιατέλες της Βαρβάρας - Κυρίως Πιάτο - Επεισόδιο 21

Δευτέρα 04/02/19 14:21

Χοιρινό αλα κρεμ με ταλιατέλες της Βαρβάρας - Κυρίως Πιάτο - Επεισόδιο 21

Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (60’ προετοιμασία)

Υλικά Συνταγής

  • 3 μεγάλα χοιρινά φιλέτα
  • 1 πακέτο ταλιατέλες
  • 2 πακέτα μανιτάρια
  • 250 γρ. λευκό κρασί
  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 250 γρ. βούτυρο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι
  • λίγο ελαιόλαδο
  • 100 γρ. παρμεζάνα
  • φρέσκος μαϊντανός

Εκτέλεση Συνταγής

  1. Κόβουμε σε μερίδες το χοιρινό φιλέτο και το τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο.
  2. Το τηγανίζουμε για 3 περίπου λεπτά από κάθε μεριά και το σβήνουμε με το λευκό κρασί.
  3. Βράζουμε,  σουρώνουμε τις ταλιατέλες μας και τις σοτάρουμε με το βούτυρο.
  4. Αμέσως μετά σοτάρουμε τα μανιτάρια.
  5. Βράζουμε για λίγο τη κρέμα γάλακτος .
  6. Αναμιγνύουμε τις ταλιατέλες, τα μανιτάρια και τη κρέμα γάλακτος.
  7. Σερβίρουμε το κρέας μαζί με τις ταλιατέλες.
  8. Γαρνίρουμε με τυρί παρμεζάνα και λίγο μαϊντανό