Υλικά
- ζάχαρη
- χυμός λεμονιού (5 )
- χυμός πορτοκαλιού (5)
- 1 ποτήρι γάλα
- βούτυρο
- 20 καρύδια σπασμένα
- 20 φρυγανιές τριμμένες
- 3 βανίλιες
- γαρύφαλλο
- 8 αβγά
- σόδα
- μπέικιν πάουντερ
- 2 σφηνάκια κονιάκ
Εκτέλεση
- Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα αβγά.
- Ρίχνουμε το γάλα και το χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού.
- Έπειτα ρίχνουμε τα καρύδια και την φρυγανιά και εν συνεχεία το γαρύφαλλο.
- Ρίχνουμε τη σόδα διαλυμένη στο χυμό λεμονιού και ρίχνουμε και μπεικιν πάουντερ.
- Βουτυρώνουμε το ταψί και ρίχνουμε το μείγμα. Προθερμαίνουμε το φούρνο και το ψήνουμε.
Σερβίρουμε με παγωτό.