Μερίδες 5
(Χρόνος παρασκευής 15΄ και ψυγείο 120’)
Υλικά Συνταγής
- 1 λίτρο φρέσκο γάλα
- 1 γάλα ζαχαρούχο
- 2 ½ πακέτα μπισκότα
- 500 γρ. σαντιγί
- 3 βανίλιες
- 1 ξυλάκι βανίλια
- 200 γρ. καρύδα
Εκτέλεση συνταγής
- Χτυπάμε μαζί τα μπισκότα, που τα έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια, το φρέσκο γάλα και τις βανίλιες και απλώνουμε το υλικό σε ένα σκεύος.
- Χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος, το ζαχαρούχο γάλα και το ξυλάκι βανίλια. Προσθέτουμε τη καρύδα.
- Βάζουμε το γλυκό να παγώσει για 2 ώρες περίπου και σερβίρουμε.