Μανιτάρια γεμιστά
Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (20’)
- 15 μεγάλα λευκά μανιτάρια
- 100γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 100γρ βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
- 1 φλ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 3-4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
1 Βγάζουμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια.
2 Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα μας τα υλικά, γεμίζουμε τα μανιτάρια μια και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10 με 12 λεπτά.