Υλικά Συνταγής
- 1,5 κιλό χοιρινό
- 3 πράσα
- σέλινο
- 1 σκ. σκόρδο
- αλεύρι
- αλάτι
- πιπέρι
- Λάδι
- Ρύζι άγριο
Εκτέλεση συνταγής
- Τσιγαρίζουμε τα πράσα με λίγο λάδι.
- Όταν πάρουν λίγο χρώμα ρίχνουμε το χοιρινό έτσι ώστε να τσιγαριστεί καλά.
- Ρίχνουμε σκόρδο, σέλινο, αλάτι και πιπέρι
- Το σκεπάζουμε με νερό ώσπου να βράσει.
- Μόλις βράσει βάζουμε στο multi το λεμόνι, το ζουμί από το χοιρινό και τέλος 3-4 κουταλίτσες αλεύρι ώστε να μας δέσει η σάλτσα.
- Το σερβίρουμε με ρύζι άγριο.