Χοιρινό με πράσο λεμονάτο και ρύζι της Κατερίρνας - Κυρίως πιάτο - Επεισόδιο 10

Παρασκευή 18/01/19 14:26

Χοιρινό με πράσο λεμονάτο και ρύζι της Κατερίρνας - Κυρίως πιάτο - Επεισόδιο 10

Υλικά Συνταγής

  • 1,5 κιλό χοιρινό
  • 3 πράσα
  • σέλινο
  • 1 σκ. σκόρδο
  • αλεύρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • Λάδι
  • Ρύζι άγριο

Εκτέλεση συνταγής

  1. Τσιγαρίζουμε τα πράσα με λίγο λάδι.
  2. Όταν πάρουν λίγο χρώμα ρίχνουμε το χοιρινό έτσι ώστε να τσιγαριστεί καλά.
  3. Ρίχνουμε σκόρδο, σέλινο, αλάτι και πιπέρι
  4. Το σκεπάζουμε με νερό ώσπου να βράσει.
  5. Μόλις βράσει βάζουμε στο multi το λεμόνι, το ζουμί από το χοιρινό και τέλος 3-4 κουταλίτσες αλεύρι ώστε να μας δέσει η σάλτσα.
  6. Το σερβίρουμε με ρύζι άγριο.