Υλικά για τη τάρτα:
- 300γρ. σοκολατένια μπισκότα
- 100γρ. λιωμένη μαργαρίνη
Υλικά για τη κρεμά σοκολάτας:
- 300γρ. κουβερτούρα
- 200 ml. Κρεμά γάλακτος (χαμηλά λιπαρά)
Εκτέλεση συνταγής για την τάρτα :
- Τρίβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα ανακατεύουμε πολύ καλά με λιωμένο βούτυρο
- Πατάμε τα μπισκότα με την μαργαρίνη στην φόρμα ώστε να μην διαλυθεί αργότερα
Εκτέλεση συνταγής για την σοκολάτα
- Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρόλακι την κρεμά γάλακτος και την κουβερτούρα
- Ανακατεύουμε να λιώσει εντελώς
- Το αφήνουμε να κρυώσει περίπου για δέκα λεπτά
- Έπειτα τα προσθέτουμε επάνω στην βάση
- Αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες για να σφίξει η κρέμα