Tάρτα σοκολάτας της Λίνας - Επιδόρπιο - Επεισόδιο 8

Τετάρτη 16/01/19 16:19

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ

Υλικά για τη τάρτα:

  • 300γρ. σοκολατένια  μπισκότα
  • 100γρ. λιωμένη μαργαρίνη

Υλικά για τη κρεμά σοκολάτας:

  • 300γρ. κουβερτούρα
  • 200 ml. Κρεμά γάλακτος (χαμηλά λιπαρά)

Εκτέλεση συνταγής για την τάρτα :

  1. Τρίβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα ανακατεύουμε πολύ καλά με λιωμένο βούτυρο
  2. Πατάμε τα μπισκότα με την μαργαρίνη στην φόρμα ώστε να μην διαλυθεί αργότερα

Εκτέλεση συνταγής για την σοκολάτα

  1. Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρόλακι την κρεμά γάλακτος και την κουβερτούρα
  2. Ανακατεύουμε να λιώσει εντελώς
  3. Το αφήνουμε να κρυώσει περίπου για δέκα λεπτά
  4. Έπειτα τα προσθέτουμε επάνω στην βάση
  5. Αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες για να σφίξει η κρέμα