Μοσχάρι με δαμάσκηνα και μαύρη μπύρα της Άννας - Κυρίως Πιάτο - Επεισόδιο 5

Παρασκευή 11/01/19 17:26

Μοσχάρι με δαμάσκηνα και μαύρη μπύρα - Κυρίως Πιάτο - Επεισόδιο 5

Κυρίως Πιάτο

Μερίδες 5

Χρόνος παρασκευής (15΄προετοιμασία και 1 ώρα και 30 λεπτά μαγείρεμα)

Υλικά Συνταγής

  • 1 κιλό μοσχάρι κιλότο σε μικρές μερίδες
  • 2 κρεμμύδια
  • 2 καρότα
  • 2 φλυτζάνια μπύρα
  • 3 κ. σ. ζάχαρή
  • 2 δάφνες
  • αλάτι πιπέρι μπαχάρι.

Εκτέλεση Συνταγής

  1. Τσιγαρίζουμε το μοσχάρι τα κρεμμύδια τα καρότα κ σβήνουμε με μπύρα

ρίχνουμε την ζάχαρη, αλάτι, μπαχάρι κ ψήνουμε για 1 ώρα

  1. Τέλος ρίχνουμε τα δαμάσκηνα κ τα αφήνουμε για 25 λεπτά ακόμη.

Σερβίρουμε όταν είναι έτοιμο με ρύζι.