Κυρίως Πιάτο
Μερίδες 6
Χρόνος παρασκευής (15΄προετοιμασία 120’ μαγείρεμα )
Υλικά Συνταγής
- 2,5 κιλά μοσχάρι
- 1 ντοματακι
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 σφηνάκι λευκό κρασί
- 6 μελιτζάνες ανοιχτές
- 200γρ τυρί κρέμα
- 500γρ ρύζι
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι
Εκτέλεση
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μαζί με το κρέας σβήνουμε με κρασί προσθέτουμε το ντοματακι και το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά να σιγοβράζει
- Ψήνουμε τις μελιτζάνες στους 200 βαθμούς
- Μόλις είναι έτοιμες τις γεμίζουμε με το κρέας προσθέτουμε λίγο τυροί από πάνω και τις γκραντιναρουμε για 10 λεπτά στην ίδια θερμοκρασία
Βράζουμε το ρύζι ψιλοκόβουμε την πιπέρια και προσθέτουμε το καλαμπόκι