Ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Τρίτη 15/02/22 17:46

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και απευθύνουν κάλεσμα για τη συλλογή τροφίμων, ενόψει των Χριστουγέννων.

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ με αίσθημα ευθύνης προς την Κοινωνία, δηλώνει για άλλη μια φορά τη συμπαράστασή του σε όλους όσοι έχουν ανάγκη και αποδεικνύει με πράξεις ότι στέκεται δίπλα τους. Η αλληλεγγύη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας του Ομίλου, ο οποίος πάντα κινητοποιείται άμεσα για την ευαισθητοποίηση των πολιτών και συμβάλλει ενεργά αναλαμβάνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες προσφοράς.

Η συνεισφορά όλων μας είναι σημαντική. Τα τρόφιμα μακράς διάρκειας που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, μοναχικούς πολίτες, ηλικιωμένους και αστέγους τους οποίους ο Ε.Ε.Σ. υποστηρίζει διαχρονικά, προσφέροντάς τους στιγμές χαράς, φροντίδας και αγάπης την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να προσφέρουν, υπάρχουν ανάγκες στα παρακάτω είδη: γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια.

Σημεία Συγκέντρωσης Τροφίμων:

Στην Αττική

Κεντρικά Γραφεία Ε.Ε.Σ. Λυκαβηττού 1, Κολωνάκι

Κεντρική Αποθήκη Ε.Ε.Σ. Άστρους 111-113, Κολωνός

Στο link που ακολουθεί τα σημεία συγκέντρωσης σε όλη την Ελλάδα:

http://www.redcross.gr/default.asp?pid=18&la=1   


Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Κάνε την αγάπη, πράξη»

Εδώ και 30 χρόνια, η ευαισθησία, η προσφορά και η αλληλεγγύη αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη, πράξη», ο ΑΝΤ1 αναλαμβάνει εμπράκτως να συμβάλλει στην ανάδειξη πρωτοβουλιών, στην παρακίνηση των πολιτών, αλλά και στην επίλυση ζητημάτων που αγγίζουν την ελληνική οικογένεια σε κάθε γωνιά της χώρας.

Έχοντας πάντα ως σημείο αναφοράς την αναβάθμιση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στο σύνολό της, και ειδικότερα την προσφορά βοήθειας στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, ο στόχος του προγράμματος «Κάνε την αγάπη, πράξη» είναι ένας: ένα καλύτερο μέλλον για όλους.