Ο ΑΝΤ1 ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Τρίτη 15/02/22 17:44

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ήταν για άλλη μια φορά δίπλα στους πολίτες που έχουν ανάγκη. 

Στιγμές χαράς, γιορτής, ζεστασιάς και ελπίδας προσέφερε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν το καλοκαίρι από την πύρινη λαίλαπα.

Συνεχίζοντας την ώρα αλληλεγγύης που ξεκίνησε το καλοκαίρι, ο ΑΝΤ1 προσέφερε δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα γεμάτα στολίδια που κόσμησαν τις κεντρικές πλατείες της Αγίας Άννας στην Εύβοια και της Αγίας Τριάδας στον Δήμο Αχαρνών, καθώς και χριστουγεννιάτικα δώρα στους μικρούς φίλους των δύο περιοχών.

Τέσσερις μήνες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ φώτισε με μία συμβολική κίνηση τις καρδιές των πυρόπληκτων που αναγκάστηκαν να ξεκινήσουν από το μηδέν, να σταθούν στα πόδια τους και να ξαναφτιάξουν τις ζωές τους.

Η οικογένεια του ΑΝΤ1 δήλωσε για άλλη μια φορά την ενεργή συμπαράστασή της στους πληγέντες των πυρκαγιών του καλοκαιριού, αποδεικνύοντας με πράξεις ότι η προσφορά και η αλληλεγγύη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς της.

#Ant1DiplaSou

 

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Κάνε την αγάπη, πράξη»

Εδώ και 30 χρόνια, η ευαισθησία, η προσφορά και η αλληλεγγύη αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη, πράξη», ο ΑΝΤ1 αναλαμβάνει εμπράκτως να συμβάλλει στην ανάδειξη πρωτοβουλιών, στην παρακίνηση των πολιτών, αλλά και στην επίλυση ζητημάτων που αγγίζουν την ελληνική οικογένεια σε κάθε γωνιά της χώρας.

Έχοντας πάντα ως σημείο αναφοράς την αναβάθμιση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στο σύνολό της, και ειδικότερα την προσφορά βοήθειας στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, ο στόχος του προγράμματος «Κάνε την αγάπη, πράξη» είναι ένας: ένα καλύτερο μέλλον για όλους.