ΕΛΕΠΑΠ: Γιορτή Αποφοίτησης των Βρεφών και Καλοκαιρινή Γιορτή των Μαθητών

Πέμπτη 11/07/19 16:59

ΕΛΕΠΑΠ: Γιορτή Αποφοίτησης των Βρεφών και Καλοκαιρινή Γιορτή των ΜαθητώνΤην Πέμπτη 4 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή αποφοίτησης των βρεφών της ΕΛΕΠΑΠ καθώς και η καλοκαιρινή γιορτή των μαθητών της Πρώιμης Εκπαιδευτικής και Θεραπευτικής Παρέμβασης και του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης Ημερησίας Φροντίδας,  με θέμα « Ένα κύμα ταξιδεύει».

Η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ δήλωσε στην κάμερα του ΑΝΤ1: « Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι σήμερα, γελάμε πάντα όταν φτάνουν οι αποφοιτήσεις των παιδιών μας, σημαίνει κάτι καταφέραμε»

Με την ετήσια αυτή εκδήλωση ολοκληρώνεται άλλη μια χρονιά όπου η συστηματική προσπάθεια του προσωπικού της ΕΛΕΠΑΠ και το ψυχικό σθένος των μαθητών έλαμψαν. Χάρη σε αυτήν την προσπάθεια πολλά από τα παιδιά θα κάνουν τη μετάβαση από την ειδική στη γενική εκπαίδευση. Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής γιορτής τα παιδιά βραβεύτηκαν τραγούδησαν και έλαβαν μέρος σε μουσικοκινητικά δρώμενα.

 Ο ΑΝΤ1 στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας «Κάνε την Αγάπη Πράξη» αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, στοχεύει σε ενέργειες και υποστηρίζει έμπρακτα δράσεις με σκοπό να προσφέρει βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη.

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Κάνε την αγάπη, πράξη»

Σε μία δύσκολη περίοδο, με φανερές επιπτώσεις σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες και δη στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, ο ΑΝΤ1 μέσω της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη πράξη», κινητοποιείται και υποστηρίζει δράσεις, για να συμβάλλει στην ανάδειξη και επίλυση κοινωνικών προβλημάτων με σταθερό και αμετακίνητο στόχο την προσφορά βοήθειας σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Εάν επιθυμείτε και εσείς να βοηθήσετε και να στηρίξετε τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1 μπορείτε πρωτίστως να μας αποστείλετε οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψη σας και χρήζει άμεσης και ουσιαστικής φροντίδας.

Ακολουθώντας τον σύνδεσμο antenna.gr/kanetinagapipraxi/form μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν μαζί σας

ΕΛΕΠΑΠ: Γιορτή Αποφοίτησης των Βρεφών και Καλοκαιρινή Γιορτή των Μαθητών ΕΛΕΠΑΠ: Γιορτή Αποφοίτησης των Βρεφών και Καλοκαιρινή Γιορτή των Μαθητών
ΕΛΕΠΑΠ: Γιορτή Αποφοίτησης των Βρεφών και Καλοκαιρινή Γιορτή των Μαθητών ΕΛΕΠΑΠ: Γιορτή Αποφοίτησης των Βρεφών και Καλοκαιρινή Γιορτή των Μαθητών