«ΜAKE A WISH»: ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Πέμπτη 28/02/19 17:45

«ΜAKE A WISH»: ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΤο «Μake a Wish» (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος) διοργάνωσε μια λαμπερή εκδήλωση στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών , ώστε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθούν οι ευχές των παιδιών το 2018.

Η εκδήλωση ήταν ένας απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, και μια σπάνια ευκαιρία να βρεθούν στον ίδιο χώρο τα παιδιά με τις οικογένειες τους , εθελοντές με μοναδική προσφορά, εταιρίες και ιδιώτες που έχουν στηρίξει το έργο του «Make a Wish» με συνέπεια, καθώς και εκπληρωτές Ευχών. Το αποτέλεσμα ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους με έντονα συναισθήματα και χαμόγελα χαράς και ικανοποίησης.

Το 2018 πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα 245 Ευχές, περίπου μια κάθε 36 ώρες. Όπως δήλωσε στην κάμερα του ΑΝΤ1 η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του «Μake a Wish» (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος), είναι «η πιο συμβολική για εμάς βραδιά, μια βραδιά που παρουσιάζουμε το έργο μας, κάνουμε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και λέμε ένα ηχηρό ευχαριστώ σε όσους μας βοήθησαν». Με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά, Πρέσβειρα  «Make a Wish», δήλωσε πως «είναι μια ευκαιρία να πούμε όλοι από το Make a Wish ευχαριστώ στους ανθρώπους που , χωρίς δεύτερες σκέψεις, ήταν πάντα δίπλα σε κάθε Ευχή, σε κάθε παιδί , έτσι ώστε να γίνουν πραγματικότητα».

Στην εκδήλωση απονεμήθηκε βραβείο προσφοράς στον Πρόεδρο του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρή Κυριακού.

Ο ΑΝΤ1 στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας «Κάνε την Αγάπη Πράξη» αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, στοχεύει σε ενέργειες και υποστηρίζει έμπρακτα δράσεις σαν αυτές του «Μαζί για το Παιδί» με σκοπό να προσφέρει βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη.

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Κάνε την αγάπη, πράξη»

Σε μία δύσκολη περίοδο, με φανερές επιπτώσεις σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες και δη στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, ο ΑΝΤ1 μέσω της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη πράξη», κινητοποιείται και υποστηρίζει δράσεις, για να συμβάλλει στην ανάδειξη και επίλυση κοινωνικών προβλημάτων με σταθερό και αμετακίνητο στόχο την προσφορά βοήθειας σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Εάν επιθυμείτε και εσείς να βοηθήσετε και να στηρίξετε τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1 μπορείτε πρωτίστως να μας αποστείλετε οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψη σας και χρήζει άμεσης και ουσιαστικής φροντίδας.

Ακολουθώντας τον σύνδεσμο antenna.gr/kanetinagapipraxi/form μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν μαζί σας.

«ΜAKE A WISH»: ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ «ΜAKE A WISH»: ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
«ΜAKE A WISH»: ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ «ΜAKE A WISH»: ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
«ΜAKE A WISH»: ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ «ΜAKE A WISH»: ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ