«ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ»

Παρασκευή 18/01/19 17:29

«ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ»Άλλο ένα παιδί είδε το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα χάρη στο “Make a Wish”. Αυτήν τη φορά ήταν ο 12χρονος Δημήτρης , ο οποίος έγινε μετεωρολόγος για μια ημέρα πλάι στον μετεωρολόγο του Αντ1 , Τάσο Αρνιακό, και του ανοίχτηκε ένας νέος κόσμος.

 Η μοναδική αυτή εμπειρία ξεκίνησε με μια ξενάγηση στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και συνεχίστηκε στα STUDIO KAΠA, όπου ο Δημήτρης έμαθε , είδε και άκουσε πως προετοιμάζεται το μετεωρολογικό δελτίο του σταθμού για τους αγρότες. Έπειτα, υπό την έμπειρη καθοδήγηση του κ. Αρνιακού, έλαβε θέση μπροστά από την κάμερα και με ένα λαμπερό χαμόγελο στο πρόσωπο , έγινε αυτός ο παρουσιαστής , όπως πάντα ήθελε.

 

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Κάνε την αγάπη, πράξη»


Σε μία δύσκολη περίοδο, με φανερές επιπτώσεις σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες και δη στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, ο ΑΝΤ1 μέσω της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη πράξη», κινητοποιείται και υποστηρίζει δράσεις, για να συμβάλλει στην ανάδειξη και επίλυση κοινωνικών προβλημάτων με σταθερό και αμετακίνητο στόχο την προσφορά βοήθειας σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.


Εάν επιθυμείτε και εσείς να βοηθήσετε και να στηρίξετε τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1 μπορείτε πρωτίστως να μας αποστείλετε οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψη σας και χρήζει άμεσης και ουσιαστικής φροντίδας.

Ακολουθώντας τον σύνδεσμο antenna.gr/kanetinagapipraxi/form μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν μαζί σας.

«ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ» «ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ»