Ο ΑΝΤ1 ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ

Τρίτη 15/01/19 19:26

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΑΞΗΗ Ελεονώρα είναι ένα δίχρονο αγγελούδι το οποίο διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα τετάρτου σταδίου, μια σπάνια μορφή καρκίνου στο νευρικό σύστημα. Οι γονείς της, Πέτρος και Μυρτώ, έχουν φτιάξει στο Facebook μια σελίδα με όνομα «EleonoraWins» και προωθούν προϊόντα στην προσπάθεια τους να συγκεντρώσουν τα 500.000 ευρώ που απαιτούνται ώστε να μεταβούν στην Αμερική για θεραπείες. Επίσης έχουν ανοίξει και έναν λογαριασμό στη EUROBANK, όπου μπορεί όποιος επιθυμεί να βοηθήσει, καταθέτοντας με αιτιολογία « δωρεά για κάλυψη ιατρικών εξόδων». O Ant1 στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Κάνε την αγάπη πράξη» στηρίζει τον δύσκολο αγώνα τους ώστε να βγουν νικητές από αυτήν τη δύσκολη αναμέτρηση.

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΑΞΗ

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Κάνε την αγάπη, πράξη»

Σε μία δύσκολη περίοδο, με φανερές επιπτώσεις σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες και δη στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, ο ΑΝΤ1 μέσω της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη πράξη», κινητοποιείται και υποστηρίζει δράσεις, για να συμβάλλει στην ανάδειξη και επίλυση κοινωνικών προβλημάτων με σταθερό και αμετακίνητο στόχο την προσφορά βοήθειας σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Εάν επιθυμείτε και εσείς να βοηθήσετε και να στηρίξετε τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1 μπορείτε πρωτίστως να μας αποστείλετε οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψη σας και χρήζει άμεσης και ουσιαστικής φροντίδας.

Ακολουθώντας τον σύνδεσμο antenna.gr/kanetinagapipraxi/form μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν μαζί σας.