«ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS»: ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Δευτέρα 07/01/19 18:05

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΑΞΗΣκοπός των Παιδικών Χωριών SOS είναι να στηρίξει οικογένειες που δεν μπορούν να φροντίσουν τα παιδιά τους όπως θα ήθελαν. Προσπαθεί να διαφυλάξει το δικαίωμα των παιδιών να ζούνε σε μια οικογένεια και να τους εξασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο. Πολύτιμη είναι και η προσφορά των γυναικών που, ως «Μητέρες SOS», βρίσκονται εκεί καθημερινά και υποστηρίζουν αυτό το όραμα. 

Ο ΑΝΤ1 στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη, πράξη», συμβάλλει με έμπρακτο τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους για ένα καλύτερο παρόν αλλά και μέλλον. Σε αυτή την κατεύθυνση, τη φετινή εορταστική περίοδο, προσπαθεί να προσφέρει τη διατροφή όλων των παιδιών και τη μαθησιακή υποστήριξη των παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα «Παιδικά Χωριά SOS».

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Κάνε την αγάπη, πράξη»
Σε μία δύσκολη περίοδο, με φανερές επιπτώσεις σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες και δη στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, ο ΑΝΤ1 μέσω της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη πράξη», κινητοποιείται και υποστηρίζει δράσεις, για να συμβάλλει στην ανάδειξη και επίλυση κοινωνικών προβλημάτων με σταθερό και αμετακίνητο στόχο την προσφορά βοήθειας σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Εάν επιθυμείτε και εσείς να βοηθήσετε και να στηρίξετε τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1 μπορείτε πρωτίστως να μας αποστείλετε οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψη σας και χρήζει άμεσης και ουσιαστικής φροντίδας.

Ακολουθώντας τον σύνδεσμο antenna.gr/kanetinagapipraxi/form μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν μαζί σας.

Λίγα λόγια για τα Παιδικά Χωριά SOS
Τα Παιδικά Χωριά SOS είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού SOS Children’s Villages International, που δραστηριοποιείται σε 135 χώρες, και έχει ως κύριο στόχο την προστασία παιδιών, τα οποία για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των βιολογικών γονιών τους. Σήμερα, στην Ελλάδα, με τη βοήθεια πολλών φίλων και υποστηρικτών, λειτουργούν τέσσερα Παιδικά Χωριά SOS, όπου τα παιδιά μεγαλώνουν με την καθημερινή φροντίδα των Μητέρων SOS, καθώς επίσης εννέα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, που στηρίζουν οικογένειες, οι οποίες έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια τις καθημερινές δυσκολίες και να παραμείνουν ενωμένες.