O ANT1 και η εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε ανοίγουν την «Αγκαλιά» τους στις μαμάδες!

Δευτέρα 14/05/18 16:35

O ANT1 και η εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε ανοίγουν την «Αγκαλιά» τους στις μαμάδες!Ο ΑΝΤ1, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά» συνεχίζει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να υλοποιεί δράσεις που αφορούν στο παιδί και στην οικογένεια, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του, για ένα καλύτερο μέλλον.

Και επειδή οι μαμάδες παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή ενός παιδιού και στη ζωή όλων μας, ο ΑΝΤ1 σε συνεργασία με τη ΜΕΓΑ Α.Ε. και τα Babylino, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, στηρίζουν φέτος, μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε Παιδί μια Αγκαλιά», το έργο του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – «Η Αγκαλιά» και βρίσκεται δίπλα στις μαμάδες που μας χρειάζονται.

Συγκεκριμένα, περισσότερες από 6.500 βρεφικές πάνες Babylino Sensitive θα διατεθούν για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των δεκάδων μαμάδων που υποστηρίζει «Η Αγκαλιά».

#KathePaidiMiaAgkalia

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά»:

Σε μία δύσκολη περίοδο, όπου τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται, με αποτέλεσμα να πλήττονται κυρίως οι ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, όπως τα παιδιά, ο ΑΝΤ1, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά», αναλαμβάνει πρωτοβουλίες με επίκεντρο το παιδί & την οικογένεια, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Σε αυτό το πνεύμα, ο ΑΝΤ1, θα συνεχίσει να αναπτύσσει πρωτοβουλίες και δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του κοινού, των συνεργατών και των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται.

O ANT1 και η εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε ανοίγουν την «Αγκαλιά» τους στις μαμάδες!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, μπορείτε να βρείτε εδώ: /kathepaidimiaagkalia/

Λίγα λόγια για την «Αγκαλιά»:

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – «Η Αγκαλιά», προσφέρει προστασία στο παιδί, τόσο κατά τη διάρκεια της κύησης όσο και μετά τη γέννησή του και συγχρόνως στηρίζει τους γονείς ηθικά και υλικά. Στόχος της είναι να παρέχει υπηρεσίες, εντελώς δωρεάν και να εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για να μεγαλώνει το παιδί σε υγιές οικογενειακό περιβάλλον, με τη ζεστή παρουσία της μητέρας και του πατέρα.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και τη δράση του: https://www.agalia.org.gr/

Λίγα λόγια για τη ΜΕΓΑ Α.Ε

Η 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη. H ΜΕΓΑ παράγει αποκλειστικά στην Ελλάδα μια πλήρη γκάμα άριστων προϊόντων προσωπικής υγιεινής (Babylino, EveryDay, Sani, Pom Pon, Wet Hankies, BabyCare κ.α.) που έχουν κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη χιλιάδων καταναλωτών.

Η εταιρεία με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, συνδράμει με το δικό της τρόπο στην αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων.  Έχοντας ως κεντρικό άξονα τα παιδιά, σχεδιάζει και υλοποιεί πολυδιάστατα προγράμματα με συστηματικότητα και διαχρονικότητα. Tο 2017 προσέφερε πάνω από 1 εκ προϊόντα της, σε συνεργασία με πάνω από 100 κοινωνικούς φορείς και φιλανθρωπικές οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, η ΜΕΓΑ συνεχίζει να στηρίζει δυναμικά εδώ και πολλά χρόνια το πολύτιμο έργο του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – «Η Αγκαλιά» με συνεχείς δωρεές βρεφικών προϊόντων.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τις δράσεις της : www.megadis.gr