Make-A-Wish Παγκόσμια Ημέρα Ευχής!

Πέμπτη 03/05/18 18:27

MAKE A WISHΟ ΑΝΤ1, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», με επίκεντρο το παιδί, στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά σε ανάγκη, τις δράσεις δεκάδων ιδρυμάτων και φορέων σε ολόκληρη την Ελλάδα όπως το Make-A-Wish!

Ένας κατανυκτικός και αισιόδοξος περίπατος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Απριλίου στην Αθήνα, όπου παιδιά «νικητές ζωής» τίμησαν το 1ο παιδί ευχής στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρα Ευχής.

ΑΘΗΝΑ (24 Απριλίου 2018) – Η ευχή ενός παιδιού που μάχεται για τη ζωή του μπορεί να δυναμώσει με το δικό σου βήμα. Για 4η συνεχή χρονιά ο φιλανθρωπικός οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διοργανώνει το Walk-For-Wishes το Σάββατο 28 Απριλίου, στις 6:00 το απόγευμα (συγκέντρωση περιπατητών).

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής, ένας μπλε περίπατος από το Θησείο μέχρι την Πύλη του Αδριανού,  φωταγωγήθηκε στα χρώματα του Οργανισμού, τίμησε  τον 10χρονο Chris και την έμπνευση της μητέρας του να χαρίσει το όνειρο στο παιδί της πριν 38 χρόνια, κάνοντάς τον αστυνομικό την ώρα που εκείνος αγωνιζόταν για τη ζωή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ MAKE-A-WISH (ΚΑΝΕ-ΜΙΑ-ΕΥΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ)

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να  εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Με έδρα το Φοίνιξ της Αριζόνα, το Make-A-Wish είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά στην Ελλάδα και σε 50 ακόμη χώρες παγκοσμίως. Ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 300 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουμε κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 40 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει εκπληρώσει περισσότερες από 1.920 ευχές, 200 εκ ων οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2017. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr