Πάνω από 100.000€ συγκεντρώθηκαν για τα 10 μικρότερα ιδρύματα που στήριξε ο ΑΝΤ1 στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του «Κάθε Παιδί Μια Αγκαλιά»

Τρίτη 17/04/18 15:55

ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΜία αλυσίδα αγάπης με την πολύτιμη αρωγή των τηλεθεατών δημιούργησε, την περίοδο του Πάσχα ο ΑΝΤ1, με την πρωτοβουλία του να στηρίξει 10 μικρότερα Ιδρύματα και Φορείς

Από τις 26 Μαρτίου που ξεκίνησε η προσπάθεια μέχρι και τις 15 Απριλίου, όπου και ολοκληρώθηκε. Οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 στάθηκαν συνοδοιπόροι και από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν τα 550 παιδιά.

10 Ιδρύματα που δεν είχαν τη δυνατότητα να «ακουστούν» μέσα από 65 ρεπορτάζ, και να βρεθούν στο επίκεντρο της πρωτοβουλίας « Κάθε Παιδί Μια Αγκαλιά», όπου και  κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 100.000€, 23.000 κλήσεις & sms.

Όλοι οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, για τα 10 ιδρύματα. Οι εργαζόμενοι από όλα τα τμήματα του ΑΝΤ1, παρουσιαστές από τον τομέα της ενημέρωσης αλλά και της ψυχαγωγίας, οι δημοσιογράφοι που στελεχώνουν τα δελτία ειδήσεων, οι ηθοποιοί από τις τηλεοπτικές σειρές, καθώς και οι ανταποκριτές του καναλιού, επισκέφτηκαν τους φορείς, ενημερώθηκαν για τη δράση τους, έπαιξαν με τα παιδιά, τους χάρισαν δώρα,  προωθώντας παράλληλα την οικονομική ενίσχυσή τους.  Στην πασχαλινή αυτή πρωτοβουλία συνέβαλλαν και οι εκπομπές του καναλιού, Still Standing, Rouk Zouk, Celebrity Game Night με special επεισόδια και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν διατέθηκαν για την ενίσχυση της λειτουργίας των 10 ιδρυμάτων.

Συνολικά 81 αγαπημένα πρόσωπα του θεάματος, της τηλεόρασης, του θεάτρου και της τέχνης μοίρασαν χαρά και αισιοδοξία μέσω του προγράμματος Κάθε Παιδί μια Αγκαλιά, στα 550 παιδιά που στηρίζονται από τα παρακάτω ιδρύματα.

Ο ΑΝΤ1 για δεύτερη συνεχή χρονιά, μαζί με όλους εσάς, στήριξε και φέτος έμπρακτα τα παιδιά εξασφαλίζοντάς τους,  την κάλυψη βασικών αναγκών και τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των ιδρυμάτων που στεγάζονται.