Ολοκληρώνεται απόψε η πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 να στηρίξει 10 Ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα - Περισσότερα από 96.000€ έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής!

Δευτέρα 16/04/18 17:22

ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΦέτος την περίοδο του Πάσχα, ο ΑΝΤ1, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», δίνει «φωνή» σε μικρότερα Ιδρύματα και Φορείς σε όλη την Ελλάδα που στηρίζουν παιδιά σε ανάγκη και χρειάζονται την ουσιαστική βοήθειά μας, για να συνεχίσουν να λειτουργούν και να προσφέρουν το πολύτιμο έργο τους.

Από τις 26/3 ο ΑΝΤ1, έχει καταφέρει μέχρι και σήμερα να συγκεντρώσει περισσότερα από 96.000€.

Συνοδοιπόροι στην πρωτοβουλία του ΑΝΤ1, οι τηλεθεατές που από την πρώτη στιγμή «αγκάλιασαν»  τα παιδιά, μέσα από τη συγκεκριμένη ενέργεια. Όλο το διάστημα, τα μηνύματα αγάπης και προσφοράς μεγάλωναν μέρα με τη μέρα, με την συγκινητική ανταπόκριση του κοινού στο κάλεσμα του ΑΝΤ1.

Την στήριξή τους στην εκστρατεία αγάπης έδωσαν και οι εκπομπές Still Standing και Rouk Zouk την Μεγάλη Εβδομάδα καθώς συμμετείχαν δεκάδες αγαπημένοι πρωταγωνιστές σειρών και καλλιτέχνες. Tα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, προστέθηκαν στο συνολικό ποσό προσφοράς. Επίσης δημοσιογράφοι του σταθμού, ραδιοφωνικοί παραγωγοί από τον Easy 97.2 και Ρυθμό 949,  αλλά και παρουσιαστές εκπομπών, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις των Ιδρυμάτων στην Ελλάδα, ενημερώθηκαν για τις δράσεις τους και έπαιξαν με τα παιδιά που φιλοξενούνται. 

Λίγες ώρες έμειναν για να συμβάλλεται κι εσείς με την κλήση ή το μήνυμά σας και να στείλετε ένα ακόμα πιο ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη.  Μπορείτε να στείλετε μήνυμα από το κινητό τη λέξη ΠΑΙΔΙ στο 54961 (Χρέωση: 3,65€/sms συν ΦΠΑ),  ή να καλέσετε από σταθερό στο  90 11 51 77 00 (Χρέωση: 3,91€/κλήση συν ΦΠΑ & τέλος τηλεφωνίας) ώστε να συνεχίσει να έχει κάθε παιδί μια αγκαλιά.

Ολοκληρώνεται απόψε η πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 να στηρίξει 10 Ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Κάθε Παιδί Μια Αγκαλιά».