Περισσότερα από 84.000€ έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής μέσα από την πρωτοβουλία του ΑΝΤ1!

Δευτέρα 16/04/18 17:20

ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΦέτος την περίοδο του Πάσχα, ο ΑΝΤ1, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», δίνει «φωνή» σε μικρότερα Ιδρύματα και Φορείς σε όλη την Ελλάδα που στηρίζουν παιδιά σε ανάγκη και χρειάζονται την ουσιαστική βοήθειά μας, για να συνεχίσουν να λειτουργούν και να προσφέρουν το πολύτιμο έργο τους.

Από τις 26/3 ο ΑΝΤ1 με τη βοήθειά σας, έχει καταφέρει μέχρι και σήμερα να συγκεντρώσει περισσότερα από 84.000€.

Όλοι οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους προκειμένου να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, για τα 10 ιδρύματα. Οι παρουσιαστές από τον τομέα της ενημέρωσης αλλά και της ψυχαγωγίας, οι δημοσιογράφοι που στελεχώνουν τα δελτία ειδήσεων, οι ηθοποιοί από τις τηλεοπτικές σειρές, οι εργαζόμενοι από όλα τα τμήματα του Ομίλου καθώς και οι ανταποκριτές του καναλιού, επισκέφτηκαν αυτούς τους φορείς, ενημερώθηκαν για τη δράση τους, προωθώντας παράλληλα την οικονομική ενίσχυσή τους. Στην πασχαλινή αυτή πρωτοβουλία συνέβαλλαν και οι εκπομπές του καναλιού με special επεισόδια και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν προστέθηκαν στο συνολικό ποσό για τα 10 ιδρύματα ανά την Ελλάδα.

Ελάτε μέχρι την Κυριακή 15/4 να στείλουμε ένα ακόμα πιο ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη, είτε στέλνοντας μήνυμα από το κινητό τη λέξη ΠΑΙΔΙ στο 54961 (Χρέωση: 3,65€/sms συν ΦΠΑ),  ή καλώντας από σταθερό στο  90 11 51 77 00 (Χρέωση: 3,91€/κλήση συν ΦΠΑ & τέλος τηλεφωνίας) ώστε να συνεχίσει να έχει κάθε παιδί μια αγκαλιά.