Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1 οι επισκέψεις συνεχίζονται!

Τετάρτη 04/04/18 15:05

ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣτο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», οι επισκέψεις συνεχίζονται.

Συγκεκριμένα, τη Μ. Δευτέρα ο Σάββας Πούμπουρας, επισκέφτηκε τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Παιδιών «Ανάδυση», στην Αίγινα. Εκεί συνάντησε τους ανθρώπους που λειτουργούν και διαχειρίζονται τον Οργανισμό και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το έργο και τις υπηρεσίες του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η «Ανάδυση» ιδρύθηκε το 1996 στην Αίγινα και διοικείται αποκλειστικά από γονείς. Στο χώρο της Στέγης  φιλοξενούνται σε «μόνιμη βάση» όλο το χρόνο δέκα έξι παιδιά αυτιστικά ή με αυτιστικά στοιχεία. Πέρα από τα διαβιούντα στο χώρο παιδιά, η στέγη καλύπτει  επίσης σε «ημερήσια βάση» ανάγκες και άλλων παιδιών της Αίγινας. Ο Σάββας γνώρισε τα παιδιά, τους έκανε όπως πάντα αστεία και έπαιξε μαζί τους μέχρι τελικής πτώσης. Με το ζόρι αποχωρίστηκαν, αλλά όλοι γεμάτοι, ευχαριστημένοι, με πολλά χαμόγελα και φυσικά πολλές αγκαλιές.

Φέτος το Πάσχα, ο ΑΝΤ1 με σύνθημα την αλληλεγγύη και την προσφορά, πραγματοποιεί μία σειρά από στοχευμένες δράσεις καθώς και εθελοντικές ενέργειες, εμπλέκοντας ενεργά τους εργαζόμενους και τους συντελεστές των προγραμμάτων του, καλύπτοντας τις διαφορετικές και πολύπλευρες ανάγκες – διατροφή, ψυχολογική, υλικοτεχνική υποστήριξη κ.ά. 10 Ιδρυμάτων σε Αθήνα, Αίγινα, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Ιωάννινα και Πάτρα.

Ο ΑΝΤ1 με στόχο να μεγιστοποιήσει το αποτύπωμα της ενέργειάς του, δημιούργησε, αποκλειστικά γι’ αυτό τον σκοπό, ειδική γραμμή υποστήριξης, με στόχο να ενισχύσει το έργο και τις καθημερινές ανάγκες αυτών των Ιδρυμάτων.

Μπορείτε και εσείς αν θέλετε να βοηθήσετε και να συμβάλλετε στην πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 για να έχει «Κάθε παιδί, μια Αγκαλιά»! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε μήνυμα από το κινητό τη λέξη ΠΑΙΔΙ στο 54961 (Χρέωση: 3,65€/sms συν ΦΠΑ),  ή καλώντας από σταθερό στο  90 11 51 77 00 (Χρέωση: 3,91€/κλήση συν ΦΠΑ & τέλος τηλεφωνίας).

#KathePaidiMiaAgkalia


ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ
ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ