Ο ΑΝΤ1 στηρίζει Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Παιδιών ΑΝΑΔΥΣΗ στην Αίγινα και τις Άσπρες Πεταλούδες στον Βόλο.

Δευτέρα 02/04/18 16:12

ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ Αντ1 στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Κάθε Παιδί μια Αγκαλιά» φέτος το Πάσχα μέσα από στοχευμένες δράσεις καλύπτει τις πολύπλευρες ανάγκες 10 μικρότερων ιδρυμάτων ανά την Ελλάδα και στέλνει μαζί με τους τηλεθεατές ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης. Ένα από αυτά είναι η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Παιδιών ΑΝΑΔΥΣΗ της οποίας τη διαχείριση έχουν αποκλειστικά γονείς, λειτουργεί από το 1996 στην Αίγινα. Στο χώρο της Στέγης  φιλοξενούνται σε «μόνιμη βάση» όλο το χρόνο δέκα έξι παιδιά αυτιστικά ή με αυτιστικά. Πέρα από τα διαβιούντα στο χώρο παιδιά, η στέγη καλύπτει  επίσης σε «ημερήσια βάση» ανάγκες και άλλων παιδιών της Αίγινας.

Επίσης, στηρίζει το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ειδικών Παίδων – Άσπρες Πεταλούδες, το οποίο εδρεύει στο Ν. Μαγνησίας, και στην πλειοψηφία του φιλοξενεί παιδιά άπορα και εγκαταλελειμμένα, με νοητική υστέρηση, σύνδρομο Down, αυτιστικά, επιληπτικά και άλλες παθήσεις. Η κάλυψη των αναγκών θα ανακουφίσει σημαντικά το δύσκολο έργο που επιτελούν καθημερινά με σκοπό τη διασφάλιση μίας ποιοτικής και αξιοπρεπούς διαβίωσης των 50 περιθαλπόμενων παιδιών.

Μπορείτε και εσείς αν θέλετε να βοηθήσετε και να συμβάλλετε στην πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 για να έχει «Κάθε παιδί, μια Αγκαλιά»! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε μήνυμα από το κινητό τη λέξη ΠΑΙΔΙ στο 54961 (Χρέωση: 3,65€/sms συν ΦΠΑ),  ή καλώντας από σταθερό στο  90 11 51 77 00 (Χρέωση: 3,91€/κλήση συν ΦΠΑ & τέλος τηλεφωνίας).

#KathePaidiMiaAgkalia