Η Ρίτσα Μπιζόγλη επισκέφθηκε το ίδρυμα «Ελίζα»

Παρασκευή 30/03/18 18:33

ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣτο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», η Ρίτσα Μπιζόγλη, επισκέφτηκε τη M. Πέμπτη, το Σωματείο κατά της Κακοποίησης του Παιδιού, «Ελίζα».

H δημοσιογράφος συνάντησε το προσωπικό του ιδρύματος που της παρουσίασε τη λειτουργία του Οργανισμού και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το έργο και τις υπηρεσίες του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το «Ελίζα» είναι από τις ελάχιστες εξειδικευμένες ΜΚΟ στην Ελλάδα που ασχολούνται με την προστασία και προαγωγή των δικαιωμάτων των παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση, και η μόνη που δίνει έμφαση στην προσχολική ηλικία.

Η Ρίτσα Μπιζόγλη, συνομίλησε με την κα Αφροδίτη Στάθη, διοικητική διευθύντρια του «Ελίζα» για το πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να γνωρίζουν πως να προστατεύουν το σώμα τους και να αναγνωρίζουν τη διαφορά  ανάμεσα στο «ασφαλές» και στο «όχι-ασφαλές»» άγγιγμα. Επιπλέον, να θυμούνται ότι δε ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΤΕ.

Φέτος το Πάσχα, ο ΑΝΤ1 με σύνθημα την αλληλεγγύη και την προσφορά, πραγματοποιεί μία σειρά από στοχευμένες δράσεις καθώς και εθελοντικές ενέργειες, εμπλέκοντας ενεργά τους εργαζόμενους και τους συντελεστές των προγραμμάτων του, καλύπτοντας τις διαφορετικές και πολύπλευρες ανάγκες – διατροφή, ψυχολογική, υλικοτεχνική υποστήριξη κ.ά. 10 Ιδρυμάτων σε Αθήνα, Αίγινα, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Ιωάννινα και Πάτρα.

Ο ΑΝΤ1 με στόχο να μεγιστοποιήσει το αποτύπωμα της ενέργειάς του, δημιούργησε, αποκλειστικά γι’ αυτό τον σκοπό, ειδική γραμμή υποστήριξης, με στόχο να ενισχύσει το έργο και τις καθημερινές ανάγκες αυτών των Ιδρυμάτων.

Μπορείτε και εσείς αν θέλετε να βοηθήσετε και να συμβάλλετε στην πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 για να έχει «Κάθε παιδί, μια Αγκαλιά»! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε μήνυμα από το κινητό τη λέξη ΠΑΙΔΙ στο 54961 (Χρέωση: 3,65€/sms συν ΦΠΑ),  ή καλώντας από σταθερό στο  90 11 51 77 00 (Χρέωση: 3,91€/κλήση συν ΦΠΑ & τέλος τηλεφωνίας).

#KathePaidiMiaAgkalia

ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ

ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ

ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ

ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ

ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ