Το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά προσκαλούν τους τηλεθεατές να στηρίξουν την Αγκαλιά και το Ελίζα

Τετάρτη 28/03/18 17:06

ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΦωνή σε 10 μικρότερα ιδρύματα για τα παιδιά, δίνει και φέτος τις ημέρες των εορτών,  ο Αντ1 μέσω του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης  «Κάθε Παιδί μια Αγκαλιά».

Αυτό το Πάσχα στηρίζει, προκειμένου να συνεχίσουν το πολύτιμό τους έργο 10 μικρότερα ιδρύματα ανά την Ελλάδα που βοηθούν παιδιά σε ανάγκη. Ένα από αυτά είναι η Εταιρία κατά της κακοποίησης του παιδιού - Ελίζα που δίνει έμφαση στην προσχολική ηλικία. Επίσης, στηρίζει το σύλλογο προστασίας αγέννητου παιδιού Η Αγκαλιά, συμπαραστέκεται σε γυναίκες που διάφοροι λόγοι τις πιέζουν σε βίαιη αφαίρεση της ζωής του έμβρυού του παιδιού τους.  Ο σύλλογος προσφέρει προστασία στο παιδί τόσο κατά τη διάρκεια της κύησης όσο και μετά τη γέννησή του

Μπορείτε και εσείς αν θέλετε να βοηθήσετε και να συμβάλλετε στην πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 για να έχει «Κάθε παιδί, μια Αγκαλιά»! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε μήνυμα από το κινητό τη λέξη ΠΑΙΔΙ στο 54961 (Χρέωση: 3,65€/sms συν ΦΠΑ), ή καλώντας από σταθερό στο 90 11 51 77 00 (Χρέωση: 3,91€/κλήση συν ΦΠΑ & τέλος τηλεφωνίας).