Ο ΑΝΤ1 στηρίζει τον "αγώνα ζωής" του μικρού Παναγιώτη.

Πέμπτη 22/02/18 18:01

Ο μικρός ΠαναγιώτηςΟ ΑΝΤ1, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά», στηρίζει τον "αγώνα ζωής" του μικρού Παναγιώτη.

Ο μικρός Παναγιώτης πάσχει από σύνδρομο βραχέως εντέρου. Γεννήθηκε με ατρησία και συστροφή ειλεοτυφλικής βαλβίδας και του έχει αφαιρεθεί σχεδόν όλο το παχύ έντερο και μεγάλο μέρος του λεπτού με τη βαλβίδα. Υπάρχει άμεση ανάγκη για βοήθεια προς την οικογένεια.

Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του μικρού Παναγιώτη, Άκη Αναστασιάδη, στο Facebook, έχει ως εξής:

«Ποτέ στη ζωή μου δε φανταζόμουν ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα έπρεπε να κάτσω και να γράψω κάποιες λέξεις με τις οποίες να ζητάω βοήθεια για το παιδί μου. Να λοιπόν που το ζω και αυτό και πρέπει να ζητήσω απ’ όλους σας να μας βοηθήσετε οικονομικά. Αυτός είναι ο μεγάλος μου Ήρωας ,ο Γιος μου ο Παναγιώτης. O Παναγιώτης μου είναι εννέα μηνών και πάσχει από σύνδρομο βραχέως εντέρου το οποίο έχει προκύψει υστέρα από 7 επεμβάσεις. Γεννήθηκε με ατρησία και συστροφή ειλεοτυφλικής βαλβίδας και του έχει αφαιρεθεί σχεδόν όλο το παχύ έντερο και μεγάλο μέρος του λεπτού με τη βαλβίδα. Εδώ και εννέα μήνες αγωνιζόμαστε και οι τρεις μαζί συντροφιά με τη δύναμη της Πανάγιας και μετά από έξι μήνες στο Ιπποκράτειο Γ. Ν. Θεσσαλονίκης, πλέον εδώ και ένα μήνα ο αγώνας μας συνεχίζεται στο Παίδων Αγίας Σοφίας στην Αθήνα. Η ιστορία μας αυτή θέλει υπομονή πίστη και πολύ χρόνο, παράλληλα όμως τα έξοδα και οι ανάγκες είναι τεράστια. Ζητώ την οικονομική σας βοήθεια όποια και να είναι αυτή και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Ο λογαριασμός είναι της γυναίκας μου και ακόμα και ένα ευρώ για μας είναι μεγάλη βοήθεια. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας και θα ήθελα να ζητήσω σε όσους ανταποκριθείτε στο μήνυμα μου να βάζετε σαν αιτιολογία τη λέξη Δωρεά και όποιος θέλει να ρωτήσει οτιδήποτε είμαι στη διάθεση του να απαντήσω. Και πάλι ευχαριστώ.»

Εάν θέλετε κι εσείς να βοηθήσετε τον αγώνα του μικρού Παναγιώτη, μπορείτε!

Τράπεζα Πειραιώς - Λογαριασμός: 6614140428400 IBAN:GR3901716140006614140428400 BIC:PIRBGRAA ΤΑΥΡΗ ΕΛΕΝΗ

Facebook Akis Anastasiadis: https://www.facebook.com/profile.php?id=1073102236