Η Μαρία Σαράφογλου στο Χαμόγελο του Παιδιού, στα Ιλίσια

Τρίτη 02/01/18 17:58

H ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΣΤΑ ΙΛΙΣΙΑΗ Μαρία Σαράφογλου επισκέφθηκε το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, το Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Ιλίσια, έναν όμορφο χώρο γεμάτο θετική ενέργεια και διάθεση για δημιουργία, ο οποίος λειτουργεί με την πολύτιμη συμβολή των εθελοντών του Οργανισμού. Η δημοσιογράφος μίλησε με εργαζόμενους και εθελοντές του εργαστηρίου, ξεναγήθηκε στο χώρο και βοήθησε στην προπαρασκευή διαφόρων χειροποίητων ειδών όπως διακοσμητικά, μπομπονιέρες, είδη γάμου, βάφτισης κ.ά., τα οποία πωλούνται σε bazaars και στο e-shop για την οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού. 


Ο ΑΝΤ1 για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζει και φέτος έμπρακτα τα παιδιά από τον Οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εξασφαλίζοντας τους, το πιο βασικό αγαθό. Τη διατροφή τους για τα επόμενα χρόνια!

Μπορείτε και εσείς αν θέλετε να βοηθήσετε και να στηρίξετε την πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 για να έχει «Κάθε παιδί, μια Αγκαλιά»! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο 19810 ή να στείλετε sms στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με κάθε κλήση/sms, προσφέρετε ένα γεύμα σε ένα παιδί που μεγαλώνει στα 11 σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!