www.supportmazi.gr - Καθημερινός μαραθώνιος του «Μαζί για το παιδί»

Τρίτη 19/12/17 15:49

supportΣτο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μία αγκαλιά», με επίκεντρο το παιδί, το οποίο στηρίζει έμπρακτα τις δράσεις δεκάδων ιδρυμάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπως το Μαζί για το Παιδί.

Σε μία δύσκολη περίοδο, όπου τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται, με αποτέλεσμα αυτό να έχει επίπτωση σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες, πόσο μάλλον στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, όπως το παιδί, ο ΑΝΤ1, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Κάθε Παιδί, μία Αγκαλιά»,  αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και στοχεύει σε ενέργειες με επίκεντρο το παιδί & την οικογένεια, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη μέγιστη προβολή, στην επίλυση άμεσων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και συνολικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

O Ant1 στήριξε το πρόγραμμα για την καταπολέμηση της φτώχειας «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» της Ένωσης Μαζί για το Παιδί,

Το «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι»  είναι ένας κόμβος δικτύωσης βοήθειας με σκοπό την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης σε φορείς που εξυπηρετούν παιδιά και άπορες οικογένειες.

Μέσα στο 2016, το «Μαζί για το Παιδί» μοίρασε 117 τόνους αγαθών, σε 236 φορείς από 43 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, εξυπηρετώντας συνολικά 30.925 παιδιά από 19.564 οικογένειες.

Mέσω της πλατφόρμας www.supportmazi.gr όλοι έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό τους, κάνοντας τη δική τους δωρεά στον καθημερινό μαραθώνιο του «Μαζί για το Παιδί» για τα παιδιά σε ανάγκη!