Ρουκ Ζουκ - Το χαμόγελο του παιδιού

Δευτέρα 18/12/17 17:43

ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ - ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥΣτο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1, «Κάθε Παιδί, μία Αγκαλιά», όλη η εβδομάδα του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ είναι αφιερωμένη σε ένα πολύ καλό σκοπό. Να προσφέρουμε βοήθεια στα παιδιά και τις οικογένειές τους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Σε μία δύσκολη περίοδο, όπου τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται, με αποτέλεσμα να πλήττονται κυρίως οι ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, όπως τα παιδιά, ο ΑΝΤ1, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Κάθε Παιδί, μία Αγκαλιά», αναλαμβάνει πρωτοβουλίες με επίκεντρο το παιδί & την οικογένεια, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους.
Ο ΑΝΤ1 για δεύτερη συνεχή χρονιά και σε συνέχεια της μεγάλης καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που ξεκίνησε πέρυσι, στηρίζει και φέτος τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»! Έτσι, όλα τα έσοδα από τα special επεισόδια του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, θα πάνε στο Χαμόγελο του Παιδιού και στην ενίσχυση του πολύ σπουδαίου έργου του. Αξίζει να πούμε ότι τα τελευταία 22 χρόνια, το Χαμόγελο του Παιδιού έχει στηρίξει περισσότερα από 1.200.000 παιδιά και τις οικογένειές τους.
Μπορείτε και εσείς αν θέλετε να βοηθήσετε και να χαρίσετε χαμόγελα στα παιδιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο 19810 ή στείλετε sms στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

Για να ενημερωθείτε για το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του Χαμόγελου: www.hamogelo.gr.