Δεύτερη ευκαιρία – Αποχώρηση – 3/6/2018

Παρασκευή 08/06/18 15:30

HELLS KITCHENΟ Σεφ δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση των 5. Τους έστειλε στο σπίτι για να επιλέξουν τους δύο υποψήφιους για αποχώρηση. 

Η ομάδα ψήφισε και το αποτέλεσμα ανέδειξε ως υποψήφιους τον Δημήτρη και τη Μαρίνα. Ο Chef τους άκουσε όλους, αλλά έκρινε πως η Μαρίνα δεν είχε λόγο να βρίσκεται υπόλογη γι αυτό το Service κι έτσι την έστειλε πίσω στην ομάδα, καλώντας τον Γιώργο στη θέση της.

Στη δοκιμασία της δεύτερης ευκαιρίας ο Δημήτρης και ο Γιώργος έπρεπε να ετοιμάσουν 2 πιάτα σε 30 λεπτά. Ένα πιάτο καλωσορίσματος και ένα κυρίως. Μπροστά τους υπήρχαν δύο καμπάνες και δύο σειρές με υλικά. Για το κυρίως πιάτο έπρεπε να χρησιμοποιήσουν όλα τα υλικά που τους έδωσε ο Chef, ενώ για το πιάτο καλωσορίσματος μπορούσαν να επιλέξουν όποια ήθελαν από την σειρά που διάλεξαν.

Ο Chef δοκίμασε και τα πιάτα κι αποφάνθηκε πως και τα δύο ήταν μέτρια με τη μόνη διαφορά ότι τα πιάτα του Λαγογιάννη είναι λίγο καλύτερα γευστικά. Ο Γιώργος ήταν εκείνος που αποχώρησε τελικά από το Hell’s Kitchen.