Dinner Service – 3/6/2018

Παρασκευή 08/06/18 15:29

HELLS KITCHENΣτην προετοιμασία του Dinner service είδαμε για πρώτη φορά την ομάδα των 5 σε μια πλέον κουζίνα. Ο Σεφ μοίρασε τα πόστα και άρχισε η προετοιμασία.   

Λίγο πριν το άνοιγμα του εστιατορίου, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες.  Μπήκαν στην κουζίνα ένας ένας όπου τους υποδέχθηκαν οι οικογένειές τους μαζί με τον Έκτορα. Πρώτη η Μαρίνα, μπήκε και συνάντησε τους γονείς, το φίλο και τον αδερφό της. Ακολούθησε η μητέρα του Ραφαήλ, ο Νίνο με όλη την οικογένεια, ο Λαγογιάννης με τη γυναίκα και το μικρό Αντώνη και τέλος ο Γιώργος συνάντησε την κοπέλα του. Οι σεφ μαγείρεψαν απόψε μεταξύ άλλων και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα!  

Το μαγαζί άνοιξε και ο Σκοπελίτης ήταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση …για πρώτη φορά τον είδαμε να μην μπορεί να συγκεντρωθεί και να βγάλει πιάτο, έτρεμαν τα χεριά του!

Ο Ραφαήλ έτρεχε παντού και έκανε τα πάντα. Αν και είχε παραμελήσει λίγο το δικό του πόστο, έκανε ότι του έλεγε το πάσο. Είχε καλή επικοινωνία και συνεργασία με την Μαρίνα!

Ο Έκτορας ξαφνιάστηκε με το black out του Γιώργου και προσπάθησε να τον ηρεμήσει! Όλοι φαίνονταν λίγο πιεσμένοι μετά την εμφάνιση των οικογενειών τους…