Ψηφοφορία – Δεύτερη ευκαιρία – 13/5/2018

Τρίτη 15/05/18 18:41

HELLS KITCHEN ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11Η Κόκκινη ομάδα επέστρεψε στο σπίτι και ξεκίνησε την συζήτηση για την ψηφοφορία. Λίγο αργότερα τα κορίτσια βρέθηκαν μπροστά στον Chef και του ανακοίνωσαν πως Μαρίνα και Ιωάννα είναι οι δύο υποψήφιες προς αποχώρηση.

Ο Chef τους έδωσε τη δεύτερη ευκαιρία στην οποία η Μαρίνα και η Ιωάννα είχαν 20 λεπτά στη διάθεσή τους για να φτιάξουν ένα πιάτο με γλυκάδια αρνιών. Η Γεωργία και η Ελπίδα παρακολουθούσαν από το πάσο. Η Ιωάννα  αποφάσισε να φτιάξει μία άλλη εκδοχή μαγειρίτσας. Η Μαρίνα ακολούθησε τις γνώσεις που διαθέτει στην υψηλή γαστρονομία, εμπιστευόμενη πλήρως τη γαλλική κουζίνα. Τα πιάτα αυτής της δοκιμασίας ήταν εντελώς διαφορετικά! Από τη μία ένα πιάτο από τον Πύργο κι από την άλλη ένα πιάτο που «μιλάει» γαλλικά!

Ο Chef σχολίασε το πιάτο που επέλεξαν να παρασκευάσουν. Δοκιμάζοντας, το γευστικό αποτέλεσμα και των δύο ικανοποίησε τις απαιτήσεις του και δυσκολεύτηκε να αποφασίσει ποια έπρεπε να αποχωρήσει. Τελικά επέλεξε να παραμείνει η Μαρίνα. Η Ιωάννα παρέδωσε την ποδιά της στον Chef και δήλωσε: «Ήρθα στο Hell’s Kitchen από τον Πύργο και ήμουνα εδώ, αυτή που ήμουν και εκεί. Έμαθα πράγματα, πέρασα καλά και φεύγω και γεμάτη αναμνήσεις και με το κεφάλι ψηλά».