Dinner service – 29/4/2018

Τετάρτη 02/05/18 17:50

HELLS KITCHENΗ Μαρίνα και η Μανταλένα βρίσκονταν στο σπίτι λόγω ασθένειας. Ο Chef επέλεξε να τους αφαιρέσει τα χτένια από το «Μενού» και έκανε μία μεταγραφή, βάζοντας τον Νίνο στο πάσο της «Κόκκινης» ομάδας, θέλοντας να τις βοηθήσει.

Είχαν δύο ώρες στη διάθεσή τους. Οι δύο ομάδες πήραν τα υλικά που χρειάζονταν από την αποθήκη και επέλεξαν τη θέση τους στην κουζίνα. Το εστιατόριο άνοιξε και υποδέχθηκε τους πελάτες. Η προετοιμασία που είχαν κάνει οι δύο ομάδες δεν έμοιαζε να ικανοποιεί τον Chef, ο οποίος φοβόταν πως δεν θα έτρωγε κανείς!

Ο Chef κατά τη διάρκεια του dinner αγχώθηκε με τον τρόπο που έκοβε τα αλλαντικά ο Γιώργος Στ. και έστελνε διαρκώς κάποιον δίπλα του για να αποφευχθούν τα χειρότερα! Όμως έπειτα από άλλη μία αστοχία του Γιώργου Στ. ο Chef αποφάσισε να του πάρει την ποδιά και να τον στείλει σπίτι του! Ο Γιώργος Στ. επέστρεψε στο σπίτι και μάζεψε τα πράγματά του. Με την αποχώρηση του Γιώργου Στ. το πόστο των αλλαντικών έμεινε ακάλυπτο και ο Chef έστειλε τη sous chef Κωνσταντίνα, η οποία ανέλαβε δράση.

Το service τελείωσε και κανένας πελάτης δεν έφυγε χωρίς να φάει. Το πως έφαγαν ήταν ένα άλλο θέμα!