Δοκιμασία – Ακριβή μου Πάστα – 22/4/2018

Τετάρτη 25/04/18 18:36

HELLS KITCHEN

Ο Σεφ εξήγησε στις δυο ομάδες ότι είχαν 3 λεπτά και 15 ευρώ ο καθένας για να αγοράσουν από το σούπερ μάρκετ τα βασικά υλικά για να φτιάξουν μακαρόνια. Επρεπε να φτιάξουν ένα πιάτο με ζυμαρικά που θα βαθμολογούνταν με κριτήριο την αξία του γευστικά. Ο Σεφ έκρινε τα πιάτα μαζί με τον Ιταλό φίλο του σεφ Φαμπρίτσιο.  

Ενώ όμως ο Έκτορας έστειλε τις δυο ομάδες στο σούπερ  μάρκετ, εκείνοι επέστρεψαν στις κουζίνες και του έκαναν έκπληξη γενεθλίων με μια τούρτα αποδεικνύοντας έτσι πως παρά την καθημερινή ένταση, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πάνω απ όλα!

Στην κόκκινη ομάδα η Μαρίνα ζήτησε βοήθεια από τους άλλους και ιδιαίτερα από την Ελπίδα. Η Γεωργία ζήτησε την βοήθεια της Ελπίδας, η οποία την άφησε για να βοηθήσει την Μαρίνα που την αναζητούσε. Η Γεωργία σχολίασε πως ήταν δυνατόν η Ελπίδα με τόση εμπειρία να είχε δυσκολία με την πάστα και μετάνιωσε που έστειλε την Ιωάννα στη μπλε ομάδα λέγοντας ότι τελικά έπρεπε να στείλει τη Μανταλένα!

Στη μπλε ομάδα είχαμε την Ιωάννα πλέον η οποία εξέφρασε την δυσαρέσκειά της ότι έψαχνε πράγματα και δεν τα έβρισκε. Ο Στεφανής συνέχιζε να ήταν στα χαμένα και ο Σεφ του έκανε παρατήρηση ότι δεν ήταν καθαρός με τον πάγκο του. Ο Ραφαήλ έβγαζε την ένταση του λεκτικά και ιδιαίτερα όσον αφορά τον Στεφανή και την έλλειψη συνεργασίας.

Κατά την διάρκεια της βαθμολογίας, ο Φαμπρίτσιο μαζί με τον Σεφ αξιολόγησαν το κάθε πιάτο με την τελική τιμή που θα  πλήρωναν. Η Μαρίνα κέρδισε τη διαδικασία και το έπαθλο ήταν να επιλέξει πόστο.  Επέλεξε το πόστο του πάσου, όπου και ήταν στο τελευταίο σέρβις. Η τιμωρία για τη Μπλε ομάδα ήταν να φάνε το αποκρουστικό σε μυρωδιά φρούτο, Durian. Οι μπλε δοκίμασαν το φρούτο με τις…ανάλογες αντιδράσεις!