Κλειδώνουν τα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών!

×

Αυστραλία-Γαλλία και Αγγλία-Κολομβία αποτελούν τα τελευταία ζευγάρια των προημιτελικών.

 Γαλλία

Παιχνίδια που δείχνουν να έχουν φαβορί, αλλά… μην είστε σίγουροι! Διότι μπορεί Γαλλία και Αγγλία να δείχνουν εκ πρώτης όψεως να έχουν το πάνω χέρι, αλλά η Αυστραλία και η Κολομβία αντίστοιχα μπορούν να τις κοντράρουν και να ανατρέψουν τα δεδομένα.

 

Στις 10:00 η οικοδέσποινα Αυστραλία υποδέχεται τη Γαλλία. Η διοργανώτρια χώρα θα έχει τον κόσμο στο πλάι της και έχει δείξει μετά την πρεμιέρα του τουρνουά πως έχει καλή και υπολογίσιμη ομάδα. Στους «16» απέκλεισε τη Δανία, επικρατώντας με 2-0 και είχε εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία. Την ίδια ώρα, η Γαλλία ήταν εντυπωσιακή τόσο στον όμιλό της όσο και στο πρώτο νοκ-άουτ ματς όπου διέλυσε το Μαρόκο με 4-0 και δείχνει να είναι το φαβορί στα «χαρτιά».

 

Στις 13:30 έχουμε άλλο ένα μεγάλο ματς, το τελευταίο των προημιτελικών με Αγγλία και Κολομβία να κοντράρονται. Η Αγγλία αυτή τη στιγμή φαντάζει ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά έχουμε δει ως τώρα πως όλα τα προγνωστικά πάνε περίπατο. Στην προηγούμενη φάση γλίτωσε στα πέναλτι, όταν και κατάφερε να αποκλείσει τη Νιγηρία. Την ίδια ώρα, η Κολομβία έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις ως τώρα και άφησε εκτός συνέχειας στη φάση των «16» την Τζαμάικα.

 

Οι ομάδες που θα προκριθούν από τα δύο ζευγάρια, θα συνθέσουν το δεύτερο ζευγάρι του ημιτελικού. Ο άλλος ημιτελικός είναι ανάμεσα σε Ισπανία και Σουηδία.