Μάχες σε τέταρτο και πέμπτο όμιλο για τα εισιτήρια της πρόκρισης

×

Μεγάλα ματς για την 3η αγωνιστική σε 4ο και 5ο όμιλο όπου κρίνεται η πρόκριση στην επόμενη φάση.

 προαναγγελία

5ος όμιλος (ώρα έναρξης 14:00, μετάδοση ANT1+): Αϊτή-Δανία & Κίνα-Αγγλία

 

Η Αγγλία έχει κάνει το 2/2 και είναι μια ανάσα από το να κλειδώσει την πρόκριση, αφού χρειάζεται έναν βαθμό για να τερματίσει μάλιστα και στην πρώτη θέση. Απέναντί της έχει την Κίνα που καίγεται για τη νίκη, ώστε να διεκδικήσει και αυτή την πρόκριση. Όλα θα εξαρτηθούν βέβαια και από το αποτέλεσμα του Αϊτή-Δανία, όπου η Αϊτή με νίκη και ήττα της Κίνας, θα δημιουργήσει τριπλή ισοβαθμία στον όμιλο στους 3 βαθμούς. Εκεί, θα παίξει ρόλο η διαφορά τερμάτων αρχικά και μετά θα τσεκάρουμε όλα τα κριτήρια ισοβαθμία της FIFA. Από τη μεριά της η Δανία ψάχνει καλύτερο αποτέλεσμα από την Κίνα για να είναι αυτή που θα προκριθεί.

 

 

4ος όμιλος (ώρα έναρξης 10:00, μετάδοση ANT1+): Βιετνάμ-Ολλανδία & Πορτογαλία-ΗΠΑ

 

Ούτε σε αυτόν τον όμιλο έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα για την υπόθεση πρόκριση. Μετά την ισοπαλία της περασμένης εβδομάδες ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ολλανδία, οι δύο ομάδες έχουν από 4 βαθμούς και η Πορτογαλία ακολουθεί με 3, ενώ το Βιετνάμ έχει αποκλειστεί.

 

Η Ολλανδία έχει το ευκολότερο έργο και με νίκη επί του Βιετνάμ προκρίνεται, ωστόσο οι ΗΠΑ θα βρουν απέναντί τους την Πορτογαλία, η οποία με τη σειρά της ψάχνει τη νίκη-έκπληξη που θα... σοκάρει τις Αμερικανές και θα τις αποκλείσει από τώρα! Βέβαια, οι ΗΠΑ έχουν ποιοτικότερη ομάδα, αλλά αν μη τι άλλο μιλάμε για... ποδόσφαιρο και οι εκπλήξεις είναι πάντα μέσα στο ματς, όπως έχουμε δει και φέτος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών.