Βγαίνουν τα εισιτήρια πρόκρισης από 2ο και 3ο όμιλο

×

Μεγάλα ματς για ακόμη μία ημέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών με τέσσερα ακόμη εισιτήρια να βγαίνουν για τη φάση των «16».

 

καναδας

3ος όμιλος (κοινή ώρα έναρξης στις 10:00, ΑΝΤ1+): Ιαπωνία-Ισπανία & Κόστα Ρίκα-Ζάμπια

Τα εισιτήρια για τη φάση των «16» τα γνωρίζουμε ήδη από αυτόν τον όμιλο και μένει να μάθουμε την τελική κατάταξη. Ισπανία και Ιαπωνία έχουν κάνει το 2/2, με τη «φούρια ρόχα» να έχει ένα περισσότερο γκολ και να υπερτερεί αυτή τη στιγμή σε περίπτωση που το μεταξύ τους ματς λήξει ισόπαλο. Σε άλλη περίπτωση, εφόσον υπάρξει νικήτρια ομάδα, αυτή θα είναι 1η και η χαμένη στη 2η θέση.

Την ίδια ώρα, το Κόστα Ρίκα-Ζάμπια έχει διαδικαστικό χαρακτήρα και μένει να φανεί αν κάποια από τις δύο ομάδες θα πάρει την πρώτη της νίκη και θα τερματίσει στην τρίτη θέση.

2ος όμιλος (κοινή ώρα έναρξης στις 13:00, ΑΝΤ1+): Ιρλανδία-Νιγηρία & Καναδάς-Αυστραλία

Όλα, σχεδόν, ρευστά στον όμιλο, με τρεις από τις τέσσερις ομάδες να μάχονται για την πρώτη δυάδα που δίνει το εισιτήριο για τη φάση των «16». Η Νιγηρία με νίκη ή ισοπαλία κόντρα στην Ιρλανδία, η οποία έχει ήδη αποκλειστεί, προκρίνεται και μένει να φανεί σε ποια θέσει να τερματίσει.

Την ίδια ώρα, ο Καναδάς θέλει νίκη ή ισοπαλία επίσης για να εξασφαλίσει την πρόκριση, ενώ η Αυστραλία με νίκη προκρίνεται σίγουρα, ενώ με ισοπαλία ψάχνει συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Νιγηρία και Καναδάς έχουν από 4 βαθμούς, ενώ η Αυστραλία ακολουθεί με 3 και η Ιρλανδία δεν έχει πόντο.