Σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε Γαλλία και Βραζιλία

×

Το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε Γαλλία και Βραζιλία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου (29/07) στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών.

 

βραζιλια-γαλλια

 

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα  του Σαββάτου (29/07) στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών.

Η αρχή γίνεται με το ματς της Σουηδίας με την Ιταλία (10.30, ΑΝΤ1+) για τον 7ο όμιλο. Μετά το 2-2 στο Αργεντινή-Νότια Αφρική, αν νικήσει κάποια εκ των δύο ομάδων θα πάρει την πρόκριση στη φάση των “16” της διοργάνωσης και στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική θα είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Αμφότερες προέρχονται από οριακές νίκες στην πρεμιέρα, με τη Σουηδία να επικρατεί 2-1 της Ν. Αφρικής και η Ιταλία με 1-0 της Αργεντινής.

 Το σούπερ ντέρμπι της ημέρας διεξάγεται στις 13.00 (ΑΝΤ1) αφού η Γαλλία και η Βραζιλία οι οποίες είναι εκ των φαβορί της διοργάνωσης και θα κοντραριστούν για την πρωτιά στον 6ο όμιλο! Οι Γαλλίδες την πρώτη αγωνιστική τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην Τζαμάικα μένοντας στο 0-0, ενώ οι Βραζιλιάνες ξεκίνησαν με το εμφατικό 4-0 επί του Παναμά. Με νίκη, κλειδώνουν την πρόκριση και αγκαλιάζουν επίσης την πρωτιά, ενώ οι Γαλλίδες ψάχνουν και αυτές το τρίποντο για να πλησιάσουν το εισιτήριο για τη φάση των “16”.

Φινάλε στην ημέρα με το Παναμάς-Τζαμάικα. Ο Παναμάς έδειξε πως είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου στην πρεμιέρα, χάνοντας με 4-0 από τη Βραζιλία. Θα παίξει συντηρητικά απέναντι στην Τζαμάικα, ελπίζοντας για κάτι θετικό. Από την άλλη μεριά, οι Τζαμαϊκανές είναι μια ομάδα με σκληράδα αλλά και ταχύτητα, θέλουν τη νίκη για να τα παίξουν όλα για όλα στην τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο την ισχυρή Βραζιλία. Σε αυτό το ματς δεν θα έχουν στη διάθεσή τους την καλύτερή τους παίκτρια την Σο, η οποία αποβλήθηκε στο περασμένο παιχνίδι.