Συνεχίζεται η δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις!

×

Με την 2η αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών συνεχίζουμε την Τετάρτη, όπου θα διεξαχθούν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε από το ANT1+.

 ΙΑΠΩΝΙΑ

Με τις καλύτερες προδιαγραφές ξεκίνησε η Ιαπωνία τη διοργάνωση, αφού διέλυσε με 5-0 την Ζάμπια. Οι Γιαπωνέζες έχουν να αντιμετωπίσουν την Κόστα Ρίκα, η οποία από τη μεριά της γνώρισε την ήττα από την Ισπανία με 3-0 (26/07, 8:00, ΑΝΤ1+). Από τις καλύτερες ομάδες στη διοργάνωση η Ιαπωνία, θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών του 2023!

Ακολουθεί το Ισπανία-Ζάμπια στις 10:30 όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε ξανά από το ΑΝΤ1+. Η Ισπανία επικράτησε εύκολα με 3-0 της Κόστα Ρίκα την πρώτη αγωνιστική, ενώ από την άλλη, η Ζάμπια η οποία έκανε το ντεμπούτο της στη διοργάνωση, ηττήθηκε από την ισχυρή Ιαπωνία, όπως αναφέραμε με το εμφατικό 5-0!

Δεν αποκλείεται μετά το πέρασμα της 2ης αγωνιστικής να έχουν κλειδώσει τα δύο εισιτήρια της πρόκρισης στον όμιλο, αφού θα τα εξασφαλίσουν η Ιαπωνία και η Ισπανία αν πάρουν τα τρίποντα και την τελευταία αγωνιστική θα κοντραριστούν για την πρωτιά.

Καναδάς και Ιρλανδία κοντράρονται στις 15:00, στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, που θα το παρακολουθήσετε επίσης από το ΑΝΤ1+. Την πρώτη αγωνιστική η ομάδα της Μπεβ Πρίστμαν έμεινε στο 0-0 με τη Νιγηρία, ενώ από την άλλη η Ιρλανδία είχε ηττηθεί με 1-0 από την οικοδέσποινα Αυστραλία. Κάπως έτσι, οι δυο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν τα θετικά αποτελέσματα και να τα πάνε όσο καλύτερα μπορούν στην συνέχεια, με τον Καναδά πλέον να έχει έξτρα πίεση και άγχος αφού ένας αποκλεισμός σε αυτή τη φάση του τουρνουά θα ήταν οδυνηρός για την ομάδα αλλά και μια τεράστια αποτυχία.

Σε αντίθεση με την Ιρλανδία που στην πρεμιέρα της στο τουρνουά δείχνει να παλεύει κάθε ματς, έχει ποιότητα αλλά και δύναμη ως ομάδα και θα αποτελέσει σκληρό καρύδι για τις Καναδές.