Περίπατος της Γερμανίας απέναντι στο Μαρόκο (6-0)

×

Χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες νίκησε η ισχυρή Γερμανία την ομάδα του Μαρόκου με 6-0 στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των Ομίλων στο Μουντιάλ ποδοσφαίρου Γυναικών.

Περίπατος της Γερμανίας απέναντι στο Μαρόκο (6-0)

H περίφημη Αλεξάντρα Ποπ άνοιξε τον δρόμο για τις Γερμανίδες, με δύο εύστοχες κεφαλιές στο πρώτο ημίχρονο: στο 11' από σέντρα της Χέντριχ και στο 39' από κόρνερ της Μπουλ. Πλέον η αρχηγός Ποπ μετράει 64 γκολ με την Εθνική Γερμανίας και είναι τρίτη στη σχετική λίστα.

Η Κλάρα Μπουλ πέτυχε το 3-0 μόλις 23 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, μετά από τακουνάκι της Μαγκούλ στο δοκάρι. Το αυτογκόλ της Αΐτ Ελ Χατζ στο 55' έγραψε το 4-0, ενώ στο 80' σημειώθηκε νέο αυτογκόλ, αυτή τη φορά από την Ρεντουάνι. Η Λέα Σούλερ έκλεισε το σκορ στο 90'. Η Ντέμπριτς είχε δοκάρι για τη Γερμανία. 

Το Μαρόκο, νούμερο 72 στην παγκόσμια κατάταξη, δεν απείλησε τη φιναλίστ του περυσινού Euro Γερμανία. Ενα γγκολ της Λαμάρι στο 53' ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο αγώνας έγινε στο γεμάτο γήπεδο της Μελβούρνης. Στον ίδιο Όμιλο ανήκουν η Κολομβία και η Νότια Κορέα. Όλοι οι αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταδίδονται από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+ .