Εκκίνηση για Βραζιλία και Γερμανία κόντρα σε βατούς αντιπάλους

×

Στην 5η ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών ξεχωρίζουν τα παιχνίδια της Βραζιλίας και της Γερμανίας.

Η αρχή γίνεται στις 09:00 με την Ιταλία να κοντράρεται με την Αργεντινή (ANT1+) σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον. Δύο ομάδες που είναι αρκετά κοντά σε θέμα δυναμικότητας, με την Ιταλία να βρίσκεται στο νούμερο 16 του FIFA Ranking και η Αργεντινή στο νο.28! Αμφότερες θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν μια θέση για την επόμενη φάση παρέα με τη Νότια Αφρική, αφού φαίνεται πως η Ολλανδία θα εξασφαλίσει την άλλη.

 Womens World Cup 2023

Στις 11:30 ρίχνεται στη μάχη του Μουντιάλ και η Γερμανία, η οποία θα τεθεί αντιμέτωπη με το Μαρόκο (ANT1+). Η Γερμανία αποτελεί μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και θέλει να το δείξει εξ αρχής, ξεκινώντας με μια καλή εμφάνιση και μια νίκη. Τα «πάντσερ» έχουν 2 κατακτήσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου και θέλουν φέτος να… τριτώσει το καλό. Απέναντί της η δευτεραθλήτρια Αφρικής, η οποία θα προσπαθήσει στην παρθενική της εμφάνιση σε Μουντιάλ Γυναικών να τραβήξει τα βλέμματα και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Τέλος, στις 14:00 μπαίνει στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο και η Βραζιλία, μία από τις παραδοσιακές ομάδες του τουρνουά και κοντράρονται με τον Παναμά (ANT1+).

Στο τελευταίο Μουντιάλ της Μάρτα, η οποία μπορεί να γίνει η μοναδική παίκτρια που σκοράρει σε 6 διαφορετικά τουρνουά και πιθανότατα θα το πετύχει. Είτε στο ματς της πρεμιέρας, είτε σε ένα από τα επόμενα, με τη «σελεσάο» να έχει μεγάλη ποιότητα αλλά και μπόλικο κίνητρο. Ο Παναμάς από την άλλη φορά κάνει ντεμπούτο στη διοργάνωση και θα προσπαθήσει να σταθεί όσο καλύτερα γίνεται απέναντι στο νούμερο 8 του FIFA Ranking.