Στο Κατάρ ο Νορντίν Αμπραμπάτ για να στηρίξει το Μαρόκο

×

Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Νορντίν Άμπραμπατ ταξίδεψε για το Κατάρ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον αδερφό του στον μεγάλο αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του κόντρα στην Πορτογαλία για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο Κατάρ ο Νορντίν Αμπραμπάτ για να στηρίξει το Μαρόκο

Το Μαρόκο αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στο 22ο Παγκόσμιο Κύπελλο και η ομάδα της Αφρικής προκρίθηκε στους "8" της διοργάνωσης. Ένας από τους πρωταγωνιστές της ξέφρενης πορείας είναι ο ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα Σοφιάν Άμπραμπατ, με τον αδερφό του Νορντίν να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Νορντίν Άμπραμπατ με ανάρτηση του στο Instagram αποκάλυψε ότι ταξίδεψε για το Κατάρ ώστε να βρεθεί στο πλευρό του αδερφού του και της εθνικής ομάδας του για την ιστορική αναμέτρηση κόντρα στην Πορτογαλία. Το Μαρόκο κατάφερε να βρεθεί για πρώτη φορά στους "8" του Μουντιάλ και η οικογένεια Άμπραμπατ ονειρεύεται ακόμη και τελικό…

Η αναμέτρηση ανάμεσα στο Μαρόκο και την Πορτογαλία θα διεξαχθεί το Σάββατο στις πέντε το απόγευμα και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.